Tunsori si coafuri

Thursday, May 24, 2012

New Look, Tunsori si Coafuri ale celebritatilor invitati la Billboard Music Awards la MGM Grand Garden Arena in Vegas. (20 Mai 2012)

Coafura a celebritatilor 2012
   
   Billboard Music Awards - ceremonia anuala de premiere in industria muzicala, organizata si sponsorizata de revista Billboard, este unul dintre cele trei premii muzicale majore din SUA, împreună cu Grammy Awards şi American Music Awards. Ultima editie a decernarii premiilor Billboard Music Award a avut loc în Las Vegas, 20 mai, 2012.
       Nominalizarile au fost selectate în cursul perioadei de la 1 martie 2011 - 29 februarie 2012. Aparitia vedetelor pe covorul rosu este momentul culminant al zilei, o tinuta reusita le garanteaza lumina reflectoarelor, si aparitia lor in cele mai vestite reviste de moda. Coafura fiind un moment demn de luat in seama.

Cele 15 vedete care s-au bucurat de tunsori si cuafuri impecabile:


Coafura Star Carrie Underwood
Carrie Underwood
Cuafura Star Brandy
Brandy
Carrie Underwood a preferat o cuafura ondulata, valurile incepindu-se de la nivelil ochilor, bretonul drept, usor ondulat la capete, ce se infiltreaza bine in lungimea parului. Culoare parului "Blond Solar Pal"  confera  senzualitate si finete, ce scoate in evidenta trasaturile fetei, indeosebi a ochilor. Brandy si-a facut aparitia in lumea show-bizzului purtind cosite africane, odata cu trecerea timpului, si-a schimbat style-ul de nenumarate ori, dar aceasta cuafura par cret i se potriveste cel mai bine, atit dupa forma fetei cit si dupa structura parului.

Cuafura Star Carly Rae Jepsen
Carly Rae Jepsen         
Cuafura Star Taylor Swift
Taylor Swift
Blonda Taylor Swift si bruneta Carly Rae Jepsen au preferat bretonul si coafura par drept scarit usor in fata, aceasta cuafura pune accentul pe forma ochilor si conturul buzelor, alegerea perfecta pentru fetele cu pometii evidentiati.

Cuafura Star Alicia Keys
Alicia Keys
Cuafura Star Katy Perry
Katy Perry
Coafura impletita nu lipsesti niciodata de la decernarile de premii, de aceasta data Alicia Keys s-a aratat cu o gita impletita in 3, simplu dar dragut, in schimb Katy Perry si-a lasat parul  liber, avind o coafura ondulata,  usor buclata la capete, iata culoarea parului asa si striga  "2012"                      

Cuafura Star Zooey Deschanel
Zooey Deschanel
Cuafura Star Nelly Furtado
Nelly Furtado

Cuafura Star Miley Cyrus
Miley Cyrus
Cuafura Star Monica
Monica
Blonda Myley Cyrus a purtat o coafura par scurt "casual", culoare Piersic, care de altfel este in voga anul acesta, si e perfecta pentru parul scurt. Iata Monica a demonstrat tuturor ce poti face cind doresti sa scapi de breton.

Tunsori Star Amber Rose
Amber Rose
Cuafura Star Natasha Bedingfied
Natasha Bedingfied
Tinara si neastimparata de 28 ani, Amber Rose continua sa-si pastreze o tunsoare par aternativ scurt, blond, pune accentul pe tinuta, in timp ce Natasha B. poarta o coafura  par mediu "casual". Blondul platina acentueaza culoarea pieii si a ochilor.
Cuafura Star Jordin Sparks
Jordin Sparks
Cuafura Star Julianne Hough
Julianne Hough

        Fie ca ai parul lung sau scurt, blond sau brunet, drept sau cret, anul 2012, pune accentul pe originalitate si culori naturale. Dupa cum bine se stie, exista mai multe tipuri de tratamente pentru par care iti permit sa pastrezi atit structura, cit  lungimea si culoarea dorita. Pastreaza sanatatea firului cu o masca pentru par, aceasta te va ajuta sa preintimpini degradarea si sa mentii vitalitatea parului tau.
   
  Creaza-ti propriul tau style, propria ta coafura! 

No comments:

Post a Comment