Tunsori si coafuri

Sunday, May 27, 2012

Coafura impletita noul trand in lumea celebritatilor



        Inca din vremurile antice, coafura era una din preocuparile cele mai importante ale nobilimii,  deoarecea anume ea stabilea statutul femeii. In voga au fost mereu florile sau bijuteriile impletite in par, cozile lungi, sau o coafura din par impletit si par ondulat, aranjat cu grija si ornat cu lenta.
        Dar pentru ca coafura sa le reuseasca, doamnele recurgeau la diferite tratamente pentru par, si anume masca cu argila sau masca cu ulei, redind parului stralucire si volum.

Celebritatile de astazi, apar in public din ce in ce mai des cu coafura impletita, ea devenind trend-ul 2012.
Mai jos, sunt citeva exemple de par impletit, pe care il putei incerca si voi...
Rihanna
Beyonce
Jessica Alba
Dianna Agron
Charlotte Ross
       Cuafura impletita spicusor este o alegere perfecta, fie ca o realizezi intr-o parte sau sa o faci coc, impletitura spicusor este chiar una moderna, si asta ne-o demonstreaza Ariel Winter, Dianna Agron, Ashley Olson, Rachel Mcadams etc. Pentru a realiza impletitura spic e nevoie de un pieptene, un fixativ si un elastic de par, ele trebuie sa fie  intr-o culoare cu parul tau.

        Pentru inceput se piaptana bine parul, alege directia cozii, dupa dorinta poti face o carare. Se alege citeva fire de par care se impart in trei suvite si se impleteste trecindu-se una peste cealalta in ordine, ca o coada normala. In timp ce inaintezi cu impletitura, la cele 3 suvite alese mai adaugi suvite din restul parului delateral si impletesti tot asa mai departe pana cand nu-ti mai ramine par. Daca ai parul lung atunci din suvitele ramase impletesti o coada in trei sau in patru, dupa dorinta, si apoi o faci coc si-i prinzi o floare, eu prefer orhideea.

Rachel Mcadams
Leighton Meester
Miley Cyrus
Blake Lively

Ariel Winter
Fergie
       Diferita de o simpla impletitura, coafura impletita coada de peste se impleteste doar din doua suvite de par.
Prinde  parul intr-o coada, desparte-l in doua, si din partea fiecarei suvite, ia cate una mai mica din par peste suvita de pe partea cealalta si tot asa  alegind  suvita cu suvita.

       La final, coada va semana cu o coadita de pestisor, iar aceasta coafura poate fi purtata cu orice ocazie, o poti imfrumuseta cu flori sau lenta, sau o poti stringe intr-un coc daca iesi seara intr-o cafenea, sau chiar club.


No comments:

Post a Comment