Tunsori si coafuri

Monday, June 4, 2012

Coafura pe par drept in 5 minute

coafura de seara coafura cocktail


     Parul drept iti da o mare bataie de cap cind vine vorba destre realizarea unei coafuri sau aranjare, de aia mereu trebuie sa fiti cu un pas innainte. 
    
    Acesta coafura pare complicata, dar e extrem de usor de realizat. Este conceputa special pentru parul drept sau par indreptat cu placa. 
     
      Nu ai nevoie decit de doua elasticuri si citeva  agrafe pentru  par si neaparat  fixativul pentru par, sau ceara, alegerea va apartine.

coafura de seara coafura cocktail 1
1
      Pentru inceput alegeti in care parte preferati sa faceti  cofura, va conduceti de breton sau de carare. Pieptanati bine parul, faceti o diagonala dintr-o parte a fruntii pina la urechea opusa. 

     Prindeti cu elasticul cozile formate, aveti grija ca tot parul sa fie incorporat
      Elasticul trebuie neaparat sa fie intr-o culoare cu nuanta parului dvs. Pentru fire rebele folositi fixativ. Asigurativa inca odata ca ati efectuat corect, si treceti la cealalta etapa.


coafura de seara coafura cocktail 2
2
coafura de seara coafura cocktail 3
3
     Cele doua flori vor avea cite patru petale, de aia ai nevoie sa imparti fiecare codita in patru suvite de par, pe fiecare preventiv aplici fixativul.
     Cu ajutorul agrafelor, prinzi suvita de par astfel ca ea sa prinda forma unei petale deschisa.  Executi cite 4 petale la fiecare coada si le intaresti cu fixativ. Pentru ai reda culoare poti sa-i prinzi in mijlocul florii cite o agrafa cu cristale, sau cu pietre svarovski.coafura de seara coafura cocktail 4
4

Aceasta coafura o puteti purta si ca coafura de seara si ca coafura cocktail
Daca va descurcati bine no sa va ia decit citeva minute, este potrivita coafurei pe par mediu si lung, din pacate parul scurt nu este binevenit acestei coafuri.

In scurt timp o sa scriu cum sa executati vestita coafura coc casual :*
No comments:

Post a Comment